Teknologibaserad Hästanalys

 – Vill du få din häst att må bra och prestera bättre?
 
  • Snabbare återhämtning och bättre prestationsförmåga
  • Ryggproblem – förebyggande och behandling
  • Inflammation
  • Stressreducering och trauma
  • Hälta, rörelseblockeringar, stelhet
  • Matsmältning, mage och tarm
  • Parasiter, virus, bakterier och svamp
  • Eksem, allergier, hudproblem
  • Näringsstatus och näringsobalanser

Teknologibaserad hästanalys ger dig svar!

VEM

Alla hästar kan ha nytta av att göra en Teknologibaserad hästanalys med balansering och en hårmineralanalys. Resultatet ger dig en bred inblick i hästens fysiska, och psykiska hälsa och hästen får samtidigt hjälp med att balansera kroppen och hjärnan.

Det är viktigt att förstå grundorsaken till varför hästen har symptom som till exempel stelhet, minskad sammarbetsvilja, låg energi, för hög eller för låg vikt, dålig återhämtning, hälta, ryggont eller stress. När vi förstår grund orsaken och rättar till den istället för att bara dämpa symtom kan vi också läka ut obalanserna. Att hitta obalanserna tidigt är avgörande för hästens hälsa, välmående och prestation.

Bakom de flesta sjukdomar finns en näringsbrist och/eller näringsobalans. Du har allt att vinna på att få koll på din hästs vitamin- och mineralbehov, stressbelastning, immunförsvar, ryggproblem, matsmältning, virus- och parasitbelastning och samtidigt få en balansering.

VAD

Balansering med bioresonans och biofeedback. Analys och balansering sker samtidigt. Det innebär att INDIGOn läser av funktion i t.ex skelett, muskler, matsmältning, cirkulation, stressbelastning samt energinivåer och sänder därefter tillbaka rätt frekvens för att skapa balans i organet så det återfår sin naturliga funktion.

Med Teknologibaserad hästanalys och hårmineralanalys får du koll på hästens hälsostatus. Hästen får en individuell analysrapport som visar de faktiska resultaten med rekommendationer, slutsatser, råd och vägledning. Du får förslag på exakt vilka kosttillskott och vilken kosthållning din häst behöver. Ibland föreslås även homeopatiska läkemedel.

HUR

Utgångspunkten är att hitta och rätta till de orsaker som påverkar välbefinnandet och får hästen att må dåligt på olika sätt. Besöket börjar med ett samtal med hästens ägare/skötare som lämnar en redogörelse över hästens livsstil och eventuella problem. När symtombilden kartlagts kopplas elektroder till hästens rygg (ett litet täcke läggs på hästens rygg) och kommunikationen mellan hästen och INDIGO Biofeedback enheten påbörjas.

Till hårmineralanalysen klipps en liten bit av manen eller svansen och skickas till  T race Elements Inc,i USA för analys.

Stress får vi jättefina resultat på. Det finns forskning inom bioresonansterapi och stress som visar att bioresonans sänker stressnivåerna och läkningen startar.

Annika Assarsson Wegner kommer till dig och din häst. Restidstillägg tillkommer. Det finns också möjlighet att ta emot er häst i vårt eget stall i Vellinge för Teknologibaserad hästanalys och behandling.

Varmt välkommen att boka tid genom att mejla, ringa eller skicka ett sms. + 46 70-66 99 998, halsopraktikenab@gmail.com

Vill du handla produkter mejla till halsopraktikenab@gmail.com alt ring +46 70-66 99 998 

Annika Assarsson Wegner

Certifierad Biofeedback Specialist av Board of Advanced Natural Health Science USA

Tidigare landslagsryttare i hoppning

Diplomerad i hårmineralanalyser Steg 1 och 2 Nutritech Sverige och Trace elements USA

Civilekonomexamen

Certifierad i Basmedicin av Komplementär Medicinska Riksförbundet

Certifierad Hälsokonsult

Certifierad av Nordic Laboratories i DNA analyser

Bakgrund och utbildning 

Mina första 25-år i livet handlade om hästarna. När jag var 10-år fick jag min första egna ponny och jag tränade och tävlade framgångsrikt i många år  och var även med i landslaget i hoppning.  Jag utbildade mig vidare till civilekonom och har arbetat 25 år i näringslivet med erfarenheter inom bl. a. analys av data, utveckling av ett hållbart hälsotänk och ledarskap. Då jag arbetat inom en teknikkrävande bransch på ett företag som ledde den tekniska utvecklingen  var de självklart för mig att satsa på framtidens teknik också inom hälsa och hästanalyser.

Mitt intresse för hälsa, har precis som med hästar, alltid funnits och jag driver sedan ett antal år Hälsopraktiken som funnits i Malmö i mer än 35 år. 

Utöver min Magisterexamen i  ekonomi, är jag Certifierad Biofeedback Specialist,  av Board of Advanced Natural Health Sciences i USA, Diplomerad i hårmineralanalyser för människor och hästar Steg 1 och 2, Trace Elements USA, Certifierad av Nordic Laboratories i DNA-analyser, Certifierad Hälsokonsult och Certifierad i Basmedicin av Komplementär Medicinska Riksförbundet. Mikroskopisk blodanalys och hälsovägledning av Reidun Bohn Norge. I min utbildning till Certifierad Hälsokonsult genom Yvonne Henningsson, Health Talks och Hälsopraktiken, www.halsopraktiken.com studerade jag biopati, immunterapi, homeopati, energimedicin och naturlig läkning. Utöver det är jag Dipl. Samtalscoach enligt ICF med en 1-årig vidareutbildning inom trauma och stressreducering.

Jag är medlem och certifierad enligt Komplementär Medicninska Riksförbundet och innehar patientansvarsförsäkring.