INDIGO Biofeedback Funktioner

 

Den viktigaste aspekten av INDIGO Biofeedback System är att den inte bara mäter kroppens elektricitet, utan även förändringarna. INDIGO Biofeedback System är den mest högteknologiska, avancerade, innovativa och effektiva biofeedback-tekniken på marknaden idag.

INDIGOn kombinerar två mycket unika elektrobiologiska metoder, nämligen de patenterade Trivector Signature test- och Xrroid-processerna för biofeedback-mätningar. Dessa tillsammans med en dramatisk ökning av överföringshastighet, känslighet och intervall tar INDIGO Biofeedback System till nya möjligheter.

Elektrobaserad stressreducering

Förbättring av tidigare teorier som föreslog att resistans ensam var tillräcklig för att tillhandahålla denna typ av information, utvecklades till ett unikt system av matematiska algoritmiska ekvationer. För att beräkna dessa signaturer på ett mer exakt och 3D-sätt baserat på tre vektorer (eller vågformer): spänning, strömstyrka, och motstånd. Denna beräkning sägs vara möjlig för varje unik substans och energi som existerar; det kallas Trivector Signature.

Uppfinnaren av dessa två metoder upptäckte ett mycket effektivt sätt att använda voltammetriska signaturer eller resonansfrekvenser hos varje unik substans för att lindra stressorer i kroppen.

Med hjälp av ett sofistikerat program, en dator och gränssnittsanordningen spelas tusentals av Trivector Signature in i INDIGO-programmets huvudmatris och kan energetiskt presenteras för klienten med biologiska hastigheter på 1 / 1000th av en sekund medan datorn mäter och rapporterar de bioenergiska svaren på var och en av dessa signaturer. Hastigheten för denna interaktion är vad som är patenterat som Xrroid-processen. 5-minuters EPR-testet kan avslöja stressreaktioner på mer än 11.000 olika saker som påverkar vår hälsa.