Hälsoanalys och kostvägledning

Inför besöket ombeds du logga in på internet med egen inloggning och fylla i frågeformulär kring din hälsa och kost. Utifrån dina svar görs en anames och analys som vi tillsammans går igenom när du kommer till oss alternativt om det sker i företagets lokaler. Vi kommer också att mäta dina vitamin- och mineralnivåer på plats. Innan besöket avslutas får du med dig resultat från anames, hälsoanalys, vitamin- och mineralmätningarna samt kost- och näringsrekommendationer. 

Elektrobaserad stressreducering

Perfekt för dig som har stressrelaterade symptom såsom exempelvis sömnproblem, minskad koncentrationsförmåga, hjärndimma, övervikt, eller vill få ökad förmåga att fokusera, motverka stela axlar, skuldror och nacke orsakat av monotomt eller tungt arbete. Genom energibaserade avslappningsprogram når kroppen en djup avslappning vilket bidrar till att kroppen lättare kan hantera underliggande stressorer som finns i kroppen. När stressen minskar så minskar belastningen i våra kroppar och vi orkar mer, sover bättre, vår koncentrationsförmåga ökar och vi får mindre spännigar och värk i kroppen. Välkommen att boka tid!

Företagsyoga och meditation i grupp

Ett lugnt och avstressande yogapass som avslutas med en längre meditation. Passet är en kombination av yinyoga och kundaliniyoga. Vi arbetar med att balansera kropp och sinne, öka rörligheten/flexibiliteten, andningsövningar, stressreucering och avslappning. Genom att träna meditation stärker vi vårt sinne och lär oss att bemästra våra tankar. Passet är för både nybörjare och vana utövare.

Tjänsten innebär att jag kommer till er arbetsplats och passet anpassas efter gruppens behov och syfte. För att boka företagsyoga eller meditationsgrupp så ring 070-66 99 998 eller maila halsopraktikenab@gmail.com.